Vi förädlar dina ritningar med vektorisering/objektifiering


Att förädla rasterfiler till vektoriserade ritningar har många fördelar. I det enklaste fallet så skapas 2D-ritningar som består av linjer och texter. Vi kan också lyfta materialet till en helt
ny nivå genom att objektifiera ritningarna. Det betyder att vi lägger till ytterligare dimensioner och väver in information om de olika byggnads- delarna. Dessa ritningar levereras som 3D- ritningar i valfritt format.

Mallfil och mjukvara

Innan vi börjar vårt arbete med att förädla ditt material, kan du naturligtvis markera
ändringar genom att helt enkelt ”kladda” på din ritning. I kombination med instruktioner kan arbetet sedan utföras på ett effektivt sätt.
Vi arbetar med de flesta av marknadens CAD-program, t.ex. AutoCAD, Revit, ArchiCAD, Microstation m.fl. Du har kanske en färdig CAD-manual som beskriver lagerstrukturer, namngivning, linjetjocklekar etc?
Vi följer naturligtvis din manual till punkt och pricka så att du kan vara säker på att du får en korrekt leverans.


Hur går det till?

Börja med att kontakta oss så går vi igenom alla förutsättningar och tittar på våra möjligheter att tillgodose era behov.


Bilden visar ett exempel på ett våningsplan från ett sjukhus som har objektifierats. Det är alltså en 3D-modell men man kan också välja att betrakta den från en 2D-topvy.

våra övriga tjänster…

Vi har genom åren specialiserat oss på en mängd olika tjänster som vi tror kommer göra nytta i er organisation.

Scanning

Planritningar i 2D/3D

Vektorisering av kartor

Fineditering av laserdata

Vektorisering/Objektifiering

iCAD Arkiv

Astacus toolbox

Uppmätning

Scanning av pärmar