Nya appar ställer högre krav

Ny Support- och försäljningsorganisation etableras i Indien. Astacus Branch Office i Hyderabad anställer 5 st personer för att ägna sig åt enbart support och försäljning av appar. Chef är Mr Pavan Soma som har lång erfarenhet av CAD och GIS.

Astacus appar, www.smartaappar.se, används av allt fler och med ökad användning ställs krav på större supportorganisation. I första hand kommer våra internationella användare av appar att ha kontakt med Indien men vi ser också att det gynnar våra skandinaviska kunder då vi kan använda vår hemmaorganisation mer fokuserat lokalt. På sikt tror vi dock att en del supportärenden kommer att hanteras från Indien även för den skandinaviska marknaden.

Försäljningsarbetet bedrivs som ett Call Center och här finns planer på en kraftig expansion. Redan finns förfrågningar från andra svenska företag som vill använda sig av Astacus indiska telefonförsäljare för att nå ut med sina egna produkter och tjänster internationellt. Att erbjuda Call Center tjänster till andra företag är en del i strategin och vi är väl förberedda för externa uppdragsgivare.